Bel voor een afspraak: 015 - 260 4777

In het nieuws

Patiënten komen naar ons toe

  Het Reinier Haga Prostaatkankercentrum kreeg geen koplopercontract van zorgverzekeraar Zilveren Kruis. We waren teleurgesteld en verbaasd, vertellen directievoorzitter Carina Hilders en projectleider Jan van Bodegom. Lees het hele artikel...

Media over onze goede resultaten

Diverse media hebben geschreven over de goede resultaten van het Reinier Haga Prostaatkankercentrum. Een klein overzicht.

BNR Zorg: interview Jan van Bodegom

Jan van Bodegom spreekt tijdens BNR Beter over de achtergronden van het Reinier Haga Prostaatkankercentrum. Klik hier om de uitzending te beluisteren (23.50...

Omroep West: Interview met Carina Hilders

  Carina Hilders, lid van de groepsraad van de Reinier Haga Groep en directeur van het Reinier de Graaf ziekenhuis, gaf voor Omroep West een interview over het prostaatkankercentrum.    

Zorgvisie: Prostaatkankercentrum ‘kopie Martini-Klinik’

De Reinier Haga Groep heeft een gespecialiseerd centrum ingericht voor prostaatkankerbehandelingen. De operatietechniek is geïmporteerd uit de Hamburgse Martini-Klinik. De Reinier Haga Groep voegde er sneldiagnostiek en andere therapeutische opties aan toe.

Omroep West: Binnen week diagnose van prostaatkanker

Binnen twee dagen een afspraak en binnen een week uitslag of je prostaatkanker hebt. Dat is vanaf deze week mogelijk in het Prostaatkankercentrum van De Reinier Haga Groep (RHG) in Delft. In dit centrum werken specialisten van het Reinier de Graaf ziekenhuis, het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis samen. (Bron: Omroep West)

Skipr.nl: Nieuw prostaatkankercentrum bundelt disciplines in één locatie

De Reinier Haga Groep (RHG) opent op 16 april de deuren van een prostaatkankercentrum. Binnen dit centrum werken alle betrokken specialismen van het Reinier de Graaf ziekenhuis, het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis in één team, één ruimte en vanuit één locatie aan multidisciplinaire prostaatkankerzorg. Bron: Skipr.nl

Reinier Haga Groep opent Prostaatkankercentrum

De Reinier Haga Groep (RHG) opent vandaag de deuren van een multidisciplinair  centrum gespecialiseerd in  prostaatkankerzorg. Binnen dit centrum werken alle betrokken specialismen van het Reinier de Graaf ziekenhuis, het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis samen in één team en vanuit één locatie.

Klik voor een afspraak